Up

LASERTAG

L´equip juga en una zona d´aproximadament 200m2. Heu de capturar o destruir la base de l´enemic. El combat es pot jugar com um equip o de forma individual.

Cada joc té una durada de 20 o 40 minuts
(10 minuts de descans).
Restriccions d´edat – nens a partir de 7 anys!

Les regles del joc d'un EQUIP

Les regles del joc en equip. Màxim de 12 jugadors, 2 equips, 2 bases enemigues. En el temps assignat heu de guanyar el màxim de punts. Guanya l´equip que causa el dany màxim a l´equip contrari i suma més punts.

Les regles del joc INDIVIDUAL

El màxim de jugadors: de 2 a 12 persones.
Cada jugador juga sol, per si mateix. El jugador que ha anotat el màxim de punts, guanya.

SALA DE JOCS DE VIDEO

 

El nostra sala de jocs de video que convida a passer una estona amb els herois dels seus programs favorits de jocs d’ordinador

Vostè pot jugar tant individualment com en grups de fins a 4 persones o organitzar grup tornejos

 

Restriccions d’edat s’estableix exclusivament per fabricants de joc

INFANTIL

ATRACCIÓN KIDS - és un món de conte: alegria, on els menuts de 3 a 7 anys poden relaxar-se, divertir-se i fer els nous amics.

Els pares sempre poden estar segurs que els seus fills estan sota la supervisió dels cuidadors amb experiència.

Els nostres animadors dirigeixen les master-classes, maquillatge d´aigua i entretenen els vostres fills.

 A la disposició del nens hi ha unes tauletes i unestaules de dibuix, uns llibres i uns dibuixos animats en diferents idiomes, uns constructors, uns daus, unes nines i molts altres joguines populars entre els nens. Aguestes joguines ajuden a desenvolupar la precisió dels moviments, l´agilitat, la imaginació i les habilitats de comunicació. Els equips i els materials són de qualitat; són fiables i segurs per als nens.

JOCS DE TAULA

Mentre els nens es diverteixen amb la passio i el plaer, els seus pares podran relaxar-se al nostre Bar Atracción i jugar a diversos jocs - FUTBOLÍ, DARDS, BILLAR, BACKGAMMON, PARHCIS, CARTES, DAMES, ESCACS, SCRABBLE, MONOPOLY, DAUS, FITXES DE DÒMINO I MOLTS ALTERS...